ORIGINEEL CADEAU VOOR HEM EN VOOR HAAR

E-bon is dé cadeaubon voor online shoppen! Deze online cadeaubon is geschikt voor ieder cadeaumoment en kan worden gebruikt als verjaardagscadeau, geslaagd cadeau, huwelijkscadeau, kerstcadeau of wat je maar wilt. Een cadeaubon staat ook wel bekend als kadobon, giftcard of cadeaukaart. De E-bon is dus een digitale cadeaubon en een origineel cadeau om te geven en te ontvangen.
 
Het idee is namelijk voortgekomen uit het feit dat wij vinden dat een cadeau iets persoonlijks moet zijn. Daarom is de E-bon volledig te personaliseren. Je hebt keuze uit vele lay-outs bij elk cadeaumoment, maar je kunt ook een eigen foto of bedrijfslogo aan de bon toevoegen en dus je eigen cadeaubon maken! De ontvanger van deze cadeaubon kan vervolgens geheel naar eigen keuze een leuk cadeau voor zichzelf uitzoeken bij één van de vele betrouwbare webwinkels. Er is keuze uit vele producten of leuke belevenissen, maar de E-bon is ook online te doneren aan meer dan 3.000 goede doelen! Wij raden de ontvanger aan om, na activatie van de cadeaubon, zijn of haar interesses in het account toe te voegen, zodat wij voor interessante deals kunnen zorgen.
Bekijk het aanbod van alle deelnemende webwinkels of maak gebruik van onze cadeautips op de site om snel een leuk cadeau uit te zoeken. Op zoek naar een koopje? Houd dan de dagaanbiedingen in de gaten. Ook zakelijk gezien is de E-bon een aantrekkelijke cadeaubon.
 
Voor het bedrijfsleven ontzorgen we op gebied van het personeelsgeschenk. Als u een cadeau aan het personeel wilt geven met een verjaardag dan is de E-bon goed in te zetten als personeelsgeschenk. U kunt onze cadeaubon volledig personaliseren met uw bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap. Bovendien kunt u gebruik maken van onze kalenderservice. Wij zorgen voor verzenden van de bon op de juiste dag. U kunt dan kiezen om de cadeaubon per post te laten versturen, of per e-mail waarbij wij zorgen voor een digitale uitpakbeleving. Kortom, de E-bon is voor bedrijven én particulieren een leuk cadeau om te geven!